Кападокия - земя на история и природни чудеса
5 дни / 4 нощ.

от 339 лв.

Запитване


Дати на отпътуване:


1 Ден
Отпътуване от София в 05:00ч (от паркинга на "Александър Невски"), от Пазарджик в 06:00ч (бензиностанция Shell), от Пловдив в 06:30ч (OMV на хотел "Санкт Петербург"). Вечерта пристигане в Анкара. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 Ден
Закуска. По желание, панорамна обиколка на Анкара - столица на Турция. Посещение на мавзолея на Ататюрк, по желание посещение на крепостта и др. Отпътуване за Кападокия. По път посещение на един от големите солени езера в Турция Тюз гьол. Вечерта пристигане в Кападокия. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 Ден
Закуска. По желание, панорамна обиколка на града с фотопауза в долината на дивите коне. По желание посещение на скалните църкви. Посещение на градчето Аванос - известно с грънчарството и производството на вино. Посещение на подземния град Каймаклъ. Завръщане в хотела. Вечеря. По желание посещение на заведение с национална фолклорна програма и танца на дервишите. Нощувка.

4 Ден
Рано сутринта възможност на организиране на полет с балон над цяла Кападокия. Закуска. Отпътуване за Истанбул. Вечерта пристигане в Истанбул. Настаняване в хотела. Нощувка.

5 Ден
Закуска. Посещение на най-високата сграда на Истанбул - Сапфир. По желание, разходка с корабче по Босфора. Посещение на Мол Форум и аквариума Sea Life. Отпътуване за Одрин с кратък престой в града.Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.
Офертата включва:

Офертата не включва:

Необходими документи:


Хотели
Към пълната версия на сайта

Copyright © 2015 Yubim
Powered by ProStudio