Лято 2024 в МАРМАРИС, Турция -собствен транспорт
1 дни / 1 нощ.

от 34 лв.

Запитване


ПОЧИВКИ ЛЯТО 2024 В МАРМАРИС
СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

РЕЗЕРВИРАЙ С МИНИМАЛЕН ДЕПОЗИТ И БЕЗ РИСК!

В ЦЕНИТЕ Е ВКЛЮЧЕНО:

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО:
медицинска застраховка на ЗАД ЛЕВ ИНС с покритие 5000 евро до 65 години - 1 лв. на ден

УСЛОВИЯ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ В ТУРЦИЯ лято 2021!
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ СТАНДАРТНИ ЦЕНИ:

ПРАВА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
2. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.
3. Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или All Inclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
4. Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
6. Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелите са стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

HB - (Закуска и вечеря).
ALL INCLUSIVE - (Храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки от постмиксер).
ULTRA ALL INCLUSIVE - (Храна и местни и вносни алкохолни напитки, но не маркови / вносен алкохол се смята и български алкохол / и безалкохолни напитки от постмиксер).


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ
(Осъществяват се с доплащане на място от фирмата партньор на ТО в Турция)Хотели
Към пълната версия на сайта

Copyright © 2015 Yubim
Powered by ProStudio