Почивка в Кушадасъ лято 2020 - 7 нощ. автобус
10 дни / 7 нощ.

от 268 лв.

Запитване


Дати на отпътуване:
25.09.2020 г.,   02.10.2020 г.,   09.10.2020 г.,   16.10.2020 г.

Предлагаме Ви 7 незабравими дни в най-посещавания курорт в Турция - КУШАДАСЪ. Селището е отдалечено на 90 км от третия по големина град в Турция - Измир. Кушадасъ е атрактивна туристическа дестинация, посещавана от хиляди души годишно. Преди XV век градът се е назовавал под името Скала Нова и е бил голям търговски център, особено за търговците от Венеция и Средиземноморието. Градът е разположен непосредствено близо до античния град Ефес (Ephesus) и къщата на Дева Мария, туристическа атракция за мнозина туристи.

ГРУПИ ОТ

Цената на хотелите е на възрастен в двойна стая с автобус.

1-ви ден
Отпътуване в 12:30 ч.от София, oт Автогара Сердика (паркинг Трафик Маркет) , от Пловдив в 14.30 от бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург. Пътуване по маршрут: София - Капитан Андреево - Измир - Кушадасъ.

2-ри ден
Пристигане в Кушадасъ сутринта. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден - 8-ми ден
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка. Възможност за допълнителни екскурзии

9-ти ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България около обяд. Пристигане в София рано сутринта на следващия ден.
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Ефес и дома на Дева Мария
Посещение на древният град Ефес и къщата където е живяла Дева Мария.
Вижте още...

Памуккале
Невероятното природно чудо Памуккале, защитено от ЮНЕСКО и намиращия се наблизо храм на Аполон.
Вижте още...

Пергамон
Посещание на древния град Пергамон.
Вижте още...

Приене, Милет, Дидим
Посещение на трите древни града запазили в себе си духа на елинската епоха. Вижте още...

Турска вечер
Всеки посетил турската вечер в Кушадасъ казва, че това е едно уникално шоу в най-големия открит ресторант Kervansaray. Освен ястия от традиционната турска кухня, вечерта ще ви предложи и атратктивна програма с оригинални ориенталски и типични за всички области в страната танци. Снимки и видео

Разходка с Яхта с включен обяд
Това е една от любимите на всички туристи екскурзии - можете да се гмуркате до насита и да правите плаж на луксозната яхта. Същевременно ще си починете от пълните с туристи плажове и ще се наслаждавате на красива и девствена природа. Може да имате и възможност да нахраните ято доверчиви рибки със собствените си ръце! Напитките не се заплащат допълнително – вино, бира, безалкохолни напитки в неограничено количество. В разходката е включен и обяд. Допълнително се заплащат ракия, уиски, шоколад, чипс, сладолед.

Аквапарк
Това е невероятно изживяване, независимо от възрастта ви. Всякакви видове пързалки, басеини, водни изненади, включително и изкуствено трасе за рафтинг могат да ви осигурят най-веселия и забавен ден от вашата почивка. След като заплатите входна такса, всички забавления са безплатни, освен едно – плуване с истински делфини. Цената му е доста висока – около 150 лири, но пък изживяването не може да се опише. В цената на входа не са включени и храната и напитките, които ще консумирате по време на престоя си в аква парка. Не забравяйте да се мажете с плажно масло през целия ден – слънцето е силно, но не се усеща и може да си докарате жестоки изгаряния. Препоръчваме ви да носите шапка, докато си почивате от атракциите.

Хотели
Към пълната версия на сайта

Copyright © 2015 Yubim
Powered by ProStudio